Català | Español | English | Deutsch Buscar
Canal Palma YouTube Canal Ajuntament de Palma twitter Canal Ajuntament de Palma Facebook

Inici

III EXPO PALMADONA

 

Torna l'Expo Palmadona per a convertir de nou la plaça d'Espanya en el punt de trobada de la dona esportista. Durant la jornada del dissabte 13 d'abril, diferents empreses i entitats vinculades a l'esport, la salut, l'alimentació i el benestar oferiran en diferents envelats els seus serveis i productes enfocats especialment a la dona. Però, a més, un enorme escenari et farà partícip contínuament des de les 11 h del matí fins a les 15 h de tota una varietat d'activitats dirigides, completament gratuïtes i ofertes per entitats esportives i centres de fitnes, per a omplir la plaça d'Espanya de ritme i exercici saludable.
En el marc de l'Expo Palmadona es realitzarà, a més, l'entrega de dorsals i camisetes a totes i tots els participants inscrits a la IV Cursa Popular Palmadona.

Duració: 13 d'abril de 2019.

Horari: de 11:00 a 19:00.

Data darrera modificació: 10 d'abril de 2019

T'ha resultat útil el contingut d'aquesta pàgina?
Seu Electrònica
Certificat de residència per a viatges Portal de Transparència Sol·licitud Cita prèvia Serveis atenció violència de gènere El Batle Accessibilitat Oficines d'Atenció a la Ciutadania - 010 Projectes cofinançats per Fons Europeus tufaspalma.catAquest enllaç s'obrirà en una finestra nova Perfil del contractant Factura electrònica Targeta Ciutadana Queixes i suggeriments No disposam de la informació que cercau? Podeu exercir el vostre dret d'accés, fent una ... Aquest enllaç s'obrirà en una finestra nova Oferta pública de feina Tauler d'edictes i anuncis Defensora ciutadania

© Ajuntament de Palma. Plaça de Cort, 1 . 07001 Palma (Illes Balears) Telèfon: 971225900 - 630308226