Català | Español | English | Deutsch Buscar
Canal Palma YouTube Canal Ajuntament de Palma twitter Canal Ajuntament de Palma Facebook

Inici

IV CURSA POPULAR PALMADONA

IV CURSA POPULAR PALMADONA
13 D'ABRIL DE 2019
Hora: 17 h
Lloc: plaça d'Espanya

Circuit urbà de 4 o 8 Km


Inscripcions gratuïtes: https://bit.ly/2YFvejB

    
Torna, en la seva quarta edició, la carrera popular de l'Ajuntament de Palma, en homenatge a la dona i a la seva important presència en l'esport, organitzada per l'Institut Municipal de l'Esport.


L'epicentre de la cursa tornarà a ser la pl. d'Espanya, i completam l'esdeveniment estrella del nostre programa amb la III EXPO PALMADONA, dedicada a la dona, la salut i l'esport, dissabte 13 d'abril, en jornada completa: envelats de diferents entitats, empreses, gimnasos i centres de fitnes, que oferiran els seus serveis enfocats a la dona; un gran escenari amb activitats dirigides gratuïtes i música, envelats per a la recollida de dorsals i, el vespre ZUMBATHON SOLIDARI, amb els millors instructors de zumba i artistes, amb la col·laboració de CADENA DIAL i a favor, un any més, d'UN LAZO EN MOVIMIENTO, associació contra el càncer de mama.


La inscripció a la carrera és completament gratuïta (elitechip.net), oberta a dones i homes de totes les edats (els menors han d'estar acompanyats d'un adult), però novament ELLES en seran les protagonistes. Volem que hi participis com puguis, que les teves possibilitats i capacitats no t'impedeixin gaudir d'aquest moment: corrent, caminant, practicant nordic walking, amb la família; però hi has de ser.

RUTÒMETRE IV CURSA POPULAR PALMADONA

Recorregut 4 km (una volta) 8 km (dues voltes)

Plaça de la Porta Pintada ( sortida) - Carrer dels Oms - La Rambla - Carrer de la Unió - Plaça del Rei Joan Carles I - Passeig del Born - Plaça de la Reina - Avinguda d'Antoni Maura - Parc de la Mar - Ses Voltes - Plaça de la Portella - Carrer de Can Pont i Vic - Carrer del Sol - Carrer de Ramon Llull - Plaça de Sant Francesc - Carrer de Can Troncoso - Plaça de Quadrado - Carrer de l'Hostal d'en Bauló - Plaça del Mercadal - Carrer de la Ferreria -Carrer de la Justícia - Carrer Ample de la Mercè - Plaça de la Mercè - Carrer de Vilanova - Carrer de Sant Miquel - Plaça de la Porta Pintada (arribada)


No et perdis, el 2019, la gran festa de l'esport en femení amb la IV CURSA PALMADONA. Inscriu-t'hi ja i comparteix-la; és la teva festa, la festa de tothom, l'esperaves i serà sensacional.


"Som més fort del que pens. Si t'autoconvences que pots fer-ho, ho aconseguiràs..." Carlota Serrano. Atleta


Podràs obtenir informació de tots i cadascun dels esdeveniments que es duran a terme en el marc del programa PALMADONA de Dona i Esport, entrant al següent enllaç: www.imepalma.es
Tots els esdeveniments són gratuïts.

Duració: 13 d'abril de 2019.

Horari: de 17:00 a 19:00.

Descàrrega d'arxius

Data darrera modificació: 5 d'abril de 2019

T'ha resultat útil el contingut d'aquesta pàgina?
Seu Electrònica
Certificat de residència per a viatges Portal de Transparència Sol·licitud Cita prèvia Serveis atenció violència de gènere El Batle Accessibilitat Oficines d'Atenció a la Ciutadania - 010 Projectes cofinançats per Fons Europeus tufaspalma.catAquest enllaç s'obrirà en una finestra nova Perfil del contractant Factura electrònica Targeta Ciutadana Queixes i suggeriments No disposam de la informació que cercau? Podeu exercir el vostre dret d'accés, fent una ... Aquest enllaç s'obrirà en una finestra nova Oferta pública de feina Tauler d'edictes i anuncis Defensora ciutadania

© Ajuntament de Palma. Plaça de Cort, 1 . 07001 Palma (Illes Balears) Telèfon: 971225900 - 630308226