Català | Español | English | Deutsch Buscar
Canal Palma YouTube Canal Ajuntament de Palma twitter Canal Ajuntament de Palma Facebook

Inici

Barridiades (abril-juny 2019)

L'Institut Municipal de l'Esport (IME) engega el nou programa trimestral de Barridiades, que es durà a terme del 6 d'abril al 29 de juny de 2019. Aquestes jornades lúdicoesportives tindran lloc cada dissabte de 10.30 a 13.30 hores a diferents barris de Palma. Són activitats gratuïtes i estan dirigides a tots els infants i joves a partir de 3 anys.
Les jornades comptaran amb una àmplia oferta d'activitats, com bàsquet, vòlei, tennis, hoquei, tir amb arc, bàdminton, futbet, circuit de psicomotricitat, atletisme, futvòlei, slack line, petanca, escacs, cotxes de pedals, i d'altres d'esports adaptats com goalball, vòlei i bitlles. Els infants també hi podran gaudir d'un circuit de bicicletes d'educació viària a càrrec de la Policia Local de Palma. Tots els participants rebran un diploma esportiu i una targeta amb les activitats i amb consells saludables.

Els principals objectius del projecte de Barridiades són convertir la nostra ciutat en una taula d'esports, fomentar valors com la esportivitat, la tolerància, la integració, l'educació i els hàbits saludables, dinamitzar els barris i apropar l'activitat física a infants i joves de manera amena i divertida.

6 d'abril. Santa Catalina. La Feixina
13 d'abril. La Soledat Nord. Pl. de Sant Francesc Xavier
27 d'abril. Son Gotleu. Pl. d'Orson Welles
4 de maig. El Terreno. El Mirador del Terreno
11 de maig. Son Fortesa Sud. Parc Jacint Verdaguer
18 de maig. Nou Llevant. Pl. de la Guàrdia Civil
25 de maig. Arxiduc. Plaça d'Alexander Fleming
1 de juny. El Camp d'en Serralta. Pl. de Serralta
8 de juny. Bons Aires. Parc de la Riera
15 de juny. Son Rapinya. Pl. de Son Quint
22 de juny Son Dameto Parc de Son Dameto
29 de juny. L'Arenal. Parc de les Meravelles

Duració: des del 6 d'abril fins el 29 de juny de 2019.

Horari: de 10:30 a 13:30.

Data darrera modificació: 15 d'abril de 2019

T'ha resultat útil el contingut d'aquesta pàgina?
Seu Electrònica
Certificat de residència per a viatges Portal de Transparència Sol·licitud Cita prèvia Serveis atenció violència de gènere El Batle Accessibilitat Oficines d'Atenció a la Ciutadania - 010 Projectes cofinançats per Fons Europeus tufaspalma.catAquest enllaç s'obrirà en una finestra nova Perfil del contractant Factura electrònica Targeta Ciutadana Queixes i suggeriments No disposam de la informació que cercau? Podeu exercir el vostre dret d'accés, fent una ... Aquest enllaç s'obrirà en una finestra nova Oferta pública de feina Tauler d'edictes i anuncis Defensora ciutadania

© Ajuntament de Palma. Plaça de Cort, 1 . 07001 Palma (Illes Balears) Telèfon: 971225900 - 630308226