Català | Español | English | Deutsch Buscar
Canal Palma YouTube Canal Ajuntament de Palma twitter Canal Ajuntament de Palma Facebook

Inici

ZUMBATHON SOLIDARI PALMADONA 2019

L'Institut Municipal de l'Esport, amb la col·laboració de Cadena Dial i Mallorca Shakes, organitza el Zumbathon solidari Palmadona, que tindrà lloc a la plaça d'Espanya el pròxim 13 d'abril de 19 a 21 h.
Les aportacions voluntàries, de 3 €, seran a benefici de l'Associació contra el Càncer de Mama ULEM, per a donar suport al finançament dels seus projectes d'ajuda emocional i psicològica a les dones diagnosticades de càncer de mama.

A partir de les 19 h, i fins a les 21 h, explosió trepidant a ritme de zumba amb el nostre ZUMBATHON SOLIDARI, amb la participació dels millors instructors de zumba de Palma capitanejats per Mallorca Shakes by Anny Rodríguez, i amb la col·laboració de CADENA DIAL, que arriba de la mà del DJ i presentador Miguel Vera i els artistes Daisy C, Crazy & OrliOne, Big Lion & Mike Matheu i Fede Dorcaz . Un esdeveniment que esperam que sigui de nou multitudinari perquè tots aquests cors contribueixin a la causa d'UN LLAÇ EN MOVIMENT, Associació Contra el Càncer de Mama, l'envelat de la qual, situada al costat de l'escenari, esperarà amb les seves voluntàries per a rebre'ns a tots i entregar-nos la seva polsera solidària.
No et pots perdre aquesta gran festa de l'esport femení, que enguany posarà l'agulla d'or a la IV Cursa Popular Palmadona.

Duració: 13 d'abril de 2019.

Horari: de 19:00 a 21:00.

Preu: Gratuït
Lloc de celebració: Plaça d'Espanya

Data darrera modificació: 8 d'abril de 2019

T'ha resultat útil el contingut d'aquesta pàgina?
Seu Electrònica
Certificat de residència per a viatges Portal de Transparència Sol·licitud Cita prèvia Serveis atenció violència de gènere El Batle Accessibilitat Oficines d'Atenció a la Ciutadania - 010 Projectes cofinançats per Fons Europeus tufaspalma.catAquest enllaç s'obrirà en una finestra nova Perfil del contractant Factura electrònica Targeta Ciutadana Queixes i suggeriments No disposam de la informació que cercau? Podeu exercir el vostre dret d'accés, fent una ... Aquest enllaç s'obrirà en una finestra nova Oferta pública de feina Tauler d'edictes i anuncis Defensora ciutadania

© Ajuntament de Palma. Plaça de Cort, 1 . 07001 Palma (Illes Balears) Telèfon: 971225900 - 630308226