Català | Español | English | Deutsch Buscar
Canal Palma YouTube Canal Ajuntament de Palma twitter Canal Ajuntament de Palma Facebook

Inici

Programa Palmadona 2019

;

PROGRAMA PALMADONA DEL 4 DE MARÇ AL 21 D'ABRIL
Més informació al web: https://bit.ly/2Ny4FHR
Programa: https://bit.ly/2EhMamD

L'Institut Municipal de l'Esport posa en marxa la 4a edició del programa Palmadona, que enguany recull 15 esdeveniments i actes gratuïts amb l'objectiu de posar en valor, visibilitzar i homenatjar l'important paper que desenvolupa la dona a l'esport.

El programa arrancarà el pròxim 4 de març al passeig del Born amb l'exposició "Pioneres, origen de l'esport femení a Espanya". Entre les activitats proposades, s'hi inclouen també espais de debat com la taula rodona "Som dona, som campiona", en la qual intervindran esportistes d'elit; ponències, com "Igualtat des de la infància: patis vius, patis coeducatius", i la conferència i presentació del llibre Nosotras, historia del olvidado deporte femenino.

Emmarcat en el Dia Internacional de la Dona, una comitiva de dones esportistes realitzarà un recorregut reivindicatiu amb bicicleta i moto, escortada per la Policia Local de Palma, des de Son Moix fins a Cort.

Dia 24 de març, es durà a terme la 4a Marxa per la Igualtat- Nordic Walking Ciutat de Palma, una passejada popular, saludable i no competitiva per a fomentar el dret de la dona cap a l'esport, per la igualtat de gènere. El recorregut proposat es presenta amb tres nivells de distància perquè cadascú s'hi posi la seva fita: 3,5, 7 o 11 km.

Com a novetat, el pròxim 29 de març, Palma acollirà per primera vegada fora de Madrid la reunió de la Comissió de Dona i Igualtat de Gènere del Comitè Olímpic Espanyol, encapçalada per la seva vicepresidenta, Isabel García, i la seva secretària general, Victoria Cabezas, primera dona que ha accedit a aquest càrrec al COE.

El 13 d'abril la pl. d'Espanya acollirà una marató d'activitats que començaran amb l'Expo Palmadona, amb expositors d'entitats i organitzacions enfocats a l'activitat física i la dona, i amb activitats gratuïtes obertes a tothom. L'horabaixa es durà a terme la 4a Cursa Popular Palmadona, una prova urbana, no competitiva, de 4 o 8 km, que va congregar 4.000 persones al centre de Palma la passada edició. La Cursa posarà l'agulla d'or amb el Zumbathon Solidari a benefici de l'Associació contra el Càncer de Mama, Un Lazo en Movimiento.

D'altra banda, es duran a terme 5 esdeveniments esportius femenins de caire competitiu: el 3r Trofeu Palmadona de Piragüisme Femení, la 2a Fase de la Lliga Iberdrola de Gimnàstica Artística Femenina, la 2a Jornada Palmadona de Natació Artística, el 2n Trofeu Palmadona d'Handbol Femení i la Copa de Pasqua Palmadona de Voleibol Base Femení, amb la qual es tancarà el complet programa, el 21 d'abril.

Duració: des del 4 de març fins el 21 d'abril de 2019.

Descàrrega d'arxius

Data darrera modificació: 27 de febrer de 2019

T'ha resultat útil el contingut d'aquesta pàgina?
Seu Electrònica
Certificat de residència per a viatges Portal de Transparència Sol·licitud Cita prèvia El Batle Serveis atenció violència de gènere Accessibilitat Oficines d'Atenció a la Ciutadania - 010 Projectes cofinançats per Fons Europeus tufaspalma.catAquest enllaç s'obrirà en una finestra nova Perfil del contractant Factura electrònica Targeta Ciutadana Queixes i suggeriments No disposam de la informació que cercau? Podeu exercir el vostre dret d'accés, fent una ... Aquest enllaç s'obrirà en una finestra nova Oferta pública de feina Defensora ciutadania Tauler d'edictes i anuncis

© Ajuntament de Palma. Plaça de Cort, 1 . 07001 Palma (Illes Balears) Telèfon: 971225900 - 630308226