Català | Español | English | Deutsch Buscar
Canal Palma YouTube Canal Ajuntament de Palma twitter Canal Ajuntament de Palma Facebook

Inici

Barridiades (gener-març 2019)

L'Institut Municipal de l'Esport (IME) engega el nou programa trimestral de Barridiades, que es durà a terme del 12 de gener al 30 de març de 2019. Aquestes jornades lúdicoesportives tindran lloc cada dissabte de 10.30 a 13.30 hores a diferents barris de Palma. Són activitats gratuïtes i estan dirigides a tots els infants i joves a partir de 3 anys.
Les jornades comptaran amb una àmplia oferta d'activitats, com bàsquet, vòlei, tennis, hoquei, tir amb arc, bàdminton, futbet, circuit de psicomotricitat, atletisme, futvòlei, slack line, petanca, escacs, cotxes de pedals, i d'altres d'esports adaptats com goalball, vòlei i bitlles. Els infants també hi podran gaudir d'un circuit de bicicletes d'educació viària a càrrec de la Policia Local de Palma. Tots els participants rebran un diploma esportiu i una targeta amb les activitats i amb consells saludables.

Els principals objectius del projecte de Barridiades són convertir la nostra ciutat en una taula d'esports, fomentar valors com la esportivitat, la tolerància, la integració, l'educació i els hàbits saludables, dinamitzar els barris i apropar l'activitat física a infants i joves de manera amena i divertida.

 • 12 de gener. Son Espanyolet. Parc de la Convivència
  19 de gener. Can Pastilla. Plaça de Pius IX
  26 de gener. El Coll d'en Rabassa. Plaça de l'Església
  2 de febrer. El Rafal Nou. Carrer de la Selva
  9 de febrer. El Fortí. Plaça de Madrid
  16 de febrer. Son Rutlan. Parc de Son Rutlan
  23 de febrer. El Pil·larí Nou. Plaça del Pil·larí Nou
  2 de març. Arxiduc. Parc de les Estacions
  9 de març. El Camp Redó. Parc de les Fonts
  16 de març. Son Gibert. Parc de Son Gibert
  23 de març. L'Aranjassa. Plaça de Josep Guasp
  30 de març. La Vileta. Plaça de Tarent

Duració: des del 12 de gener fins el 30 de març de 2019.

Horari: de 10:30 a 13:30.

Data darrera modificació: 3 de gener de 2019

T'ha resultat útil el contingut d'aquesta pàgina?
Seu Electrònica
Certificat de residència per a viatges Portal de Transparència Sol·licitud Cita prèvia El Batle Serveis atenció violència de gènere Accessibilitat Oficines d'Atenció a la Ciutadania - 010 Projectes cofinançats per Fons Europeus tufaspalma.catAquest enllaç s'obrirà en una finestra nova Perfil del contractant Factura electrònica Targeta Ciutadana Queixes i suggeriments No disposam de la informació que cercau? Podeu exercir el vostre dret d'accés, fent una ... Aquest enllaç s'obrirà en una finestra nova Oferta pública de feina Defensora ciutadania Tauler d'edictes i anuncis

© Ajuntament de Palma. Plaça de Cort, 1 . 07001 Palma (Illes Balears) Telèfon: 971225900 - 630308226