Català | Español | English | Deutsch Buscar
Canal Palma YouTube Canal Ajuntament de Palma twitter Canal Ajuntament de Palma Facebook

Inici

Barridiades (octubre-desembre 2018)

L'Institut Municipal de l'Esport (IME) engega el nou programa trimestral de Barridiades, que es durà a terme del 6 d'octubre al 29 de desembre. Aquestes jornades lúdicoesportives tindran lloc cada dissabte de 10.30 a 13.30 hores a diferents barris de Palma. Són activitats gratuïtes i estan dirigides a tots els infants i joves a partir de 3 anys.
Les jornades comptaran amb una àmplia oferta d'activitats, com bàsquet, vòlei, tennis, hoquei, bàdminton, futbet, circuit de psicomotricitat, atletisme, futvòlei, slack line, petanca, escacs, cotxes de pedals, i d'altres d'esports adaptats com goalball, vòlei i bitlles. Els infants també hi podran gaudir d'un circuit de bicicletes d'educació viària a càrrec de la Policia Local de Palma. Tots els participants rebran un diploma esportiu i una targeta amb les activitats i amb consells saludables.

Els principals objectius del projecte de Barridiades són convertir la nostra ciutat en una taula d'esports, fomentar valors com la esportivitat, la tolerància, la integració, l'educació i els hàbits saludables, dinamitzar els barris i apropar l'activitat física a infants i joves de manera amena i divertida.


6 d'octubre. Son Costa. Parc de la Fertilitzadora
13 d'octubre. Son Cladera. Plaça de les Cales de Mallorca
20 d'octubre. La Indioteria. Plaça de Miquel Riera i Perelló
27 d'octubre. Son Roca. Pistes de Son Ximelis
3 de novembre. Can Capes. Parc de Nelson Mandela
10 de novembre. Sant Jordi. Plaça del Bisbe Planes
17 de novembre. El Sindicat. Plaça de Raimundo Clar
24 de novembre. Son Fortesa Nord. Carrer de Santa Maria Josepa
1 de desembre. El Rafal Vell. Carrer de Josep Maria Llompart
15 de desembre. Nou Llevant. Parc Kristian Krekòvic
22 de desembre. Son Oliva. Pistes Esportives José M. Usandizaga
29 de desembre. L'Arenal. Plaça dels Nins

Duració: des del 6 d'octubre fins el 29 de desembre de 2018.

Horari: de 10:30 a 13:30.

Data darrera modificació: 21 de desembre de 2018

T'ha resultat útil el contingut d'aquesta pàgina?
Seu Electrònica
Certificat de residència per a viatges Portal de Transparència Sol·licitud Cita prèvia El Batle Serveis atenció violència de gènere Accessibilitat Oficines d'Atenció a la Ciutadania - 010 Projectes cofinançats per Fons Europeus tufaspalma.catAquest enllaç s'obrirà en una finestra nova Perfil del contractant Factura electrònica Targeta Ciutadana Queixes i suggeriments No disposam de la informació que cercau? Podeu exercir el vostre dret d'accés, fent una ... Aquest enllaç s'obrirà en una finestra nova Oferta pública de feina Defensora ciutadania Tauler d'edictes i anuncis

© Ajuntament de Palma. Plaça de Cort, 1 . 07001 Palma (Illes Balears) Telèfon: 971225900 - 630308226