Català | Español | English | Deutsch Buscar
Canal Palma YouTube Canal Ajuntament de Palma twitter Canal Ajuntament de Palma Facebook

Inici

IME a la Mar

L'Institut Municipal de l'Esport (IME) presenta el nou programa gratuït "IME a la mar", una iniciativa que recull activitats de piragüisme i vela al Reial Club Nàutic de Palma (RCNP) en tres jornades pilot que es duran a terme durant el mes de juny.
Amb aquesta proposta, que compta amb la col·laboració del RCNP, l'IME pretén acostar i donar a conèixer les activitats que ens ofereix el nostre entorn, amb els objectius d'ampliar l'oferta esportiva, afavorir unes relacions familiars actives dins un espai procliu, garantir la igualtat d'oportunitats i promocionar la pràctica esportiva impulsant el component inclusiu de les activitats a la mar.
Les tres jornades del programa tindran lloc al Reial Club Nàutic de Palma els dies 9, 16 i 30 de juny, de 15.30 a 19 h, amb un límit de 52 places per jornada (26 parelles d'un adult i un menor de 6 a 17 anys).
INSCRIPCIONS
Les persones interessades hauran d'enviar un formulari d'inscripció per cada parella (que ha d'estar formada per un adult i un menor) al correu electrònic imealamar@ime.palma.es , del 17 al 24 de maig. Les places s'adjudicaran per sorteig el pròxim dia 29 de maig a les 10 h, al saló de plens de l'Ajuntament de Palma

Bases sorteig IME a la mar

Resultats del sorteig IME a la Mar

Duració: des del 09 fins el 30 de juny de 2018.

Horari: de 15:30 a 19:00.

Descàrrega d'arxius

Data darrera modificació: 30 de maig de 2018

T'ha resultat útil el contingut d'aquesta pàgina?
Seu Electrònica
Certificat de residència per a viatges Portal de Transparència Sol·licitud Cita prèvia El Batle Serveis atenció violència de gènere Accessibilitat Oficines d'Atenció a la Ciutadania - 010 Projectes cofinançats per Fons Europeus Perfil del contractant tufaspalma.catAquest enllaç s'obrirà en una finestra nova Factura electrònica Targeta Ciutadana Queixes i suggeriments No disposam de la informació que cercau? Podeu exercir el vostre dret d'accés, fent una petició a l'Ajuntament perquè us la faci arribar. Aquest enllaç s'obrirà en una finestra nova Oferta pública de feina Tauler d'edictes i anuncis

© Ajuntament de Palma. Plaça de Cort, 1 . 07001 Palma (Illes Balears) Telèfon: 971225900 - 630308226