Català | Español | English | Deutsch Buscar
Canal Palma YouTube Canal Ajuntament de Palma twitter Canal Ajuntament de Palma Facebook

Inici

Barridiades (abril-juny 2018)

L'Institut Municipal de l'Esport (IME) inicia el nou programa trimestral de Barridiades, que es durà a terme del 7 d'abril al 30 de juny. Aquestes jornades lúdicoesportives tindran lloc cada dissabte de 10.30 a 13.30 hores a diferents barris de Palma. Són activitats gratuïtes i estan dirigides a tots els infants i joves a partir de 3 anys.
Les jornades comptaran amb una àmplia oferta d'activitats, com bàsquet, vòlei, tennis, hoquei, bàdminton, futbet, circuit de psicomotricitat, atletisme, futvòlei, slack line, petanca, escacs, cotxes de pedals, i d'altres d'esports adaptats com goalball, vòlei i bitlles. Els infants també hi podran gaudir d'un circuit de bicicletes d'educació vial en el qual participa la Policia Local. Tots els participants rebran un diploma esportiu i una targeta amb les activitats i amb consells saludables.

Els principals objectius del projecte de Barridiades són convertir la nostra ciutat en una taula d'esports, fomentar valors com la esportivitat, la tolerància, la integració, l'educació i els hàbits saludables, dinamitzar els barris i apropar l'activitat física a nins i joves de manera amena i divertida.

PROGRAMA SEGON TRIMESTRE 2018


· 7 d'abril L'Aranjassa Plaça de Josep Guasp
· 14 d'abril La Vileta Plaça de Talent
· 21 d'abril Santa Catalina La Feixina
· 28 d'abril La Soledat Nord Plaça de Sant Francesc Xavier
· 5 de maig Son Gotleu Plaça d'Orson Welles
· 12 de maig El Terreno Mirador del Terreno
· 19 de maig Son Fortesa Sud Parc de Jacint Verdaguer
· 26 de maig Nou Llevant Plaça de la Guàrdia Civil
· 2 de juny Arxiduc Plaça d'Alexander Fleming
· 9 de juny El Camp d'en Serralta Plaça de Serralta
· 16 de juny Bons Aires Parc de la Riera
· 23 de juny Son Rapinya Plaça de Son Quint
· 30 de juny Son Dameto Parc de Son Dameto

Duració: des del 7 d'abril fins el 30 de juny de 2018.

Horari: de 10:30 a 13:30.

Data darrera modificació: 15 de maig de 2018

T'ha resultat útil el contingut d'aquesta pàgina?
Seu Electrònica
Certificat de residència per a viatges Portal de Transparència Sol·licitud Cita prèvia El Batle Serveis atenció violència de gènere Accessibilitat Oficines d'Atenció a la Ciutadania - 010 Projectes cofinançats per Fons Europeus Perfil del contractant tufaspalma.catAquest enllaç s'obrirà en una finestra nova Factura electrònica Targeta Ciutadana Queixes i suggeriments No disposam de la informació que cercau? Podeu exercir el vostre dret d'accés, fent una petició a l'Ajuntament perquè us la faci arribar. Aquest enllaç s'obrirà en una finestra nova Oferta pública de feina Tauler d'edictes i anuncis

© Ajuntament de Palma. Plaça de Cort, 1 . 07001 Palma (Illes Balears) Telèfon: 971225900 - 630308226