Català | Español | English | Deutsch Buscar
Canal Palma YouTube Canal Ajuntament de Palma twitter Canal Ajuntament de Palma Facebook

Inici -> II Jornades d'Estudis: Son Sardina, sa Garriga, Son Espanyol - 2018

II Jornades d'Estudis: Son Sardina, sa Garriga, Son Espanyol - 2018

L'Ajuntament de Palma organitza les II Jornades d'Estudis i dedica aquesta segona edició a Son Sardina, sa Garriga i Son Espanyol. L'objectiu principal d'aquestes Jornades és el de fomentar la investigació i el coneixement sobre una zona especialment interessant del municipi de Palma, testimoni viu dels canvis socioeconòmics de Mallorca.

COMUNICACIONS A LES JORNADES: Totes les persones interessades a presentar comunicacions a les Jornades poden fer arribar, abans del 30 de setembre de 2018, un resum d'un màxim de 200 paraules a l'adreça electrònica arxiu@palma.es, amb còpia a jornades2018amp@gmail.com, així com la butlleta d'inscripció amb les seves dades.

Més informació al document adjunt

Duració: des del 23 fins el 24 de novembre de 2018.

Lloc de celebració: Casal de barri de Son Sardina
Descàrrega d'arxius

Data darrera modificació: 31 de juliol de 2018

T'ha resultat útil el contingut d'aquesta pàgina?
Seu Electrònica
Certificat de residència per a viatges Portal de Transparència Sol·licitud Cita prèvia El Batle Serveis atenció violència de gènere Accessibilitat Oficines d'Atenció a la Ciutadania - 010 Projectes cofinançats per Fons Europeus tufaspalma.catAquest enllaç s'obrirà en una finestra nova Perfil del contractant Factura electrònica Targeta Ciutadana Queixes i suggeriments No disposam de la informació que cercau? Podeu exercir el vostre dret d'accés, fent una ... Aquest enllaç s'obrirà en una finestra nova Oferta pública de feina Defensora ciutadania Tauler d'edictes i anuncis

© Ajuntament de Palma. Plaça de Cort, 1 . 07001 Palma (Illes Balears) Telèfon: 971225900 - 630308226