Català | Español | English | Deutsch Buscar
Canal Palma YouTube Canal Ajuntament de Palma twitter Canal Ajuntament de Palma Facebook

Inici -> II Jornades d'Estudis: Son Sardina, sa Garriga, Son Espanyol - 2018

II Jornades d'Estudis: Son Sardina, sa Garriga, Son Espanyol - 2018

L'Ajuntament de Palma organitza les II Jornades d'Estudis i dedica aquesta segona edició a Son Sardina, sa Garriga i Son Espanyol. L'objectiu principal d'aquestes Jornades és el de fomentar la investigació i el coneixement sobre una zona especialment interessant del municipi de Palma, testimoni viu dels canvis socioeconòmics de Mallorca.

COMUNICACIONS A LES JORNADES: Totes les persones interessades a presentar comunicacions a les Jornades poden fer arribar, abans del 30 de setembre de 2018, un resum d'un màxim de 200 paraules a l'adreça electrònica arxiu@palma.es, amb còpia a jornades2018amp@gmail.com, així com la butlleta d'inscripció amb les seves dades.

Més informació al document adjunt

Duració: des del 23 fins el 24 de novembre de 2018.

Lloc de celebració: Casal de barri de Son Sardina
Descàrrega d'arxius

Data darrera modificació: 31 de juliol de 2018

T'ha resultat útil el contingut d'aquesta pàgina?
Seu Electrònica
Certificat de residència per a viatges Portal de Transparència Sol·licitud Cita prèvia El Batle Serveis atenció violència de gènere Accessibilitat Projectes cofinançats per Fons Europeus Oficines d'Atenció a la Ciutadania - 010 Perfil del contractant tufaspalma.catAquest enllaç s'obrirà en una finestra nova Factura electrònica Targeta Ciutadana Queixes i suggeriments No disposam de la informació que cercau? Podeu exercir el vostre dret d'accés, fent una petició a l'Ajuntament perquè us la faci arribar. Aquest enllaç s'obrirà en una finestra nova Oferta pública de feina Tauler d'edictes i anuncis

© Ajuntament de Palma. Plaça de Cort, 1 . 07001 Palma (Illes Balears) Telèfon: 971225900 - 630308226