Català | Español | English | Deutsch Buscar
Canal Palma YouTube Canal Ajuntament de Palma twitter Canal Ajuntament de Palma Facebook

Inici -> Barridiades 2018

Barridiades (gener-març 2018)

L'Institut Municipal d'Esports (IME) inicia el nou programa trimestral de Barridiades. Aquestes jornades lúdicoesportives tindran lloc cada dissabte de 10.30 a 13.30 hores a diferents barris de Palma, fins el mes de març. Són activitats gratuïtes i estan dirigides a tots els infants i joves a partir de 3 anys.
Les jornades comptaran amb una àmplia oferta d'activitats, com bàsquet, vòlei, tennis, hoquei, bàdminton, futbet, circuit de psicomotricitat, atletisme, futvòlei, slack line, petanca, escacs, cotxes de pedals, i d'altres d'esports adaptats com goalball, vòlei i bitlles. Els infants també hi podran gaudir d'un circuit de bicicletes d'educació vial en el qual participa la Policia Local. Tots els participants rebran un diploma esportiu i una targeta amb les activitats i amb consells saludables.

Els principals objectius del projecte de Barridiades són convertir la nostra ciutat en una taula d'esports, fomentar valors com la esportivitat, la tolerància, la integració, l'educació i els hàbits saludables, dinamitzar els barris i apropar l'activitat física a nins i joves de manera amena i divertida.

Programa primer trimestre 2018

13 de gener: Son Espanyolet. Parc de la Convivència
27 de gener: Can Pastilla. Plaça de Pius IX
3 de febrer: El Coll d'en Rabassa. Plaça de l'Església
10 de febrer: El Rafal Nou. Carrer de Selva
17 de febrer: El Fortí. Plaça de Madrid
24 de febrer: Son Rutlan. Parc de Son Rutlan
3 de març: El Pil·larí. Nou Plaça del Pil·larí Nou
10 de març: El Viver. Parc de Baltasar Valentí
17 de març: El Camp. Redó Parc de les Fonts
24 de març: Son Gibert. Parc de Son Gibert

Duració: des del 13 de gener fins el 30 de març de 2018.

Horari: de 10:30 a 13:30.

Data darrera modificació: 26 de febrer de 2018

Seu Electrònica
Certificat de residència per a viatges Portal de Transparència Sol·licitud Cita prèvia El Batle Serveis atenció violència de gènere Accessibilitat Projectes cofinançats per Fons Europeus Oficines d'Atenció a la Ciutadania - 010 Perfil del contractant tufaspalma.catAquest enllaç s'obrirà en una finestra nova Factura electrònica Targeta Ciutadana Queixes i suggeriments No disposam de la informació que cercau? Podeu exercir el vostre dret d'accés, fent una petició a l'Ajuntament perquè us la faci arribar. Aquest enllaç s'obrirà en una finestra nova Oferta pública de feina Tauler d'edictes i anuncis

© Ajuntament de Palma. Plaça de Cort, 1 . 07001 Palma (Illes Balears) Telèfon: 971225900 - 630308226