Català | Español | English | Deutsch Buscar
Canal Palma YouTube Canal Ajuntament de Palma twitter Canal Ajuntament de Palma Facebook

Inici -> La Ciutat -> Platges i zones de bany

Platja de Palma

És una de les platges urbanes amb més afluència del municipi de Palma. Es troba oberta a la badia i, limitada cap a terra pel Passeig costaner de Platja de Palma. La seva extensió, desenvolupament lineal i localització relativa dona lloc a que els temporals marítims hivernals generin acumulacions de restes de Posidònia oceànica a certs punts.

Compta amb més de 4,5km de longitud, i 30 metres d'amplada mitjana. Es tracta d'una platja de regeneració artificial, en la que es detecta una zona de major acumulació d'arena, en la zona més propera a Can Pastilla i una zona amb una platja emergida més estreta, més a prop de Llucmajor.

El fet que tingui el passeig marítim ha facilitat molt els diversos accessos, infraestructures i equipaments. Compta amb servei de vigilància , infraestructures per a persones amb mobilitat reduïda (al balneari 15), serveis de dutxes i banys, lloguer d'hamaques i para-sols, entre d'altres. També es poden practicar esports d'aigua com surf, pàdel-surf, kaiak, arrendament de velomars, etc., a més d'un ampli ventall d'oferta complementària (infraestructures hoteleres, centres d'oci, restaurants, etc.) al voltant de la platja.

Adreça

Avinguda  de Bartomeu Riutort

Palma 07610 (Illes Balears)

Zona Districte 5 - Platja Palma

 Vegeu Google Maps    Vegeu Guia de Palma

Descàrrega d'arxius

Data darrera modificació: 6 de març de 2017


© Ajuntament de Palma. Plaça de Cort, 1 . 07001 Palma (Illes Balears) Telèfon: 971225900 - 630308226