Català | Español | English | Deutsch Buscar
Canal Palma YouTube Canal Ajuntament de Palma twitter Canal Ajuntament de Palma Facebook

Inici -> La Ciutat -> Platges i zones de bany -> Seguretat

Seguretat

Al municipi de Palma hi trobam cinc platges i vuit zones de bany. Segons el Decret 2/2005, de 14 de gener, regulador de les mesures mínimes de seguretat i protecció que han de complir les platges i zones de bany de la comunitat autònoma de les Illes Balears; les platges es classifiquen en risc alt, mitjà o baix, atenent entre d'altres, a l'afluència de persones en èpoques de màxima concurrència i a l'històric d'incidències registrades.

Així doncs, les cinc platges catalogades amb risc alt, compten amb un servei de socorrisme en temporada estival. Els serveis que garanteixen un gaudi segur de la platja es recullen en els plans de salvament adjunts.

Les zones de bany estan catalogades amb un risc baix i disposen d'un servei de vigilància dinàmica i un procediment d'emergència i evacuació.

D'altra banda es compta amb un servei de policia turística encarregat especialment de la vigilància de la zona costanera, tant de dia com de nit. Aquest servei, que vetlla pel gaudi dels usuaris de les platges, es desenvoluparà des de maig fins octubre.

Descàrrega d'arxius

Data darrera modificació:7 de març de 2017

Sede Electrónica

© Ajuntament de Palma. Plaça de Cort, 1 . 07001 Palma (Illes Balears) Telèfon: 971225900 - 630308226