CatalÓ | Espa˝ol | English | Deutsch Buscar
Canal Palma YouTube Canal Ajuntament de Palma twitter Canal Ajuntament de Palma Facebook

Inici -> La Ciutat -> Platges i zones de bany -> Seguretat

Seguretat

Al municipi de Palma hi trobam cinc platges i vuit zones de bany. Segons el Decret 2/2005, de 14 de gener, regulador de les mesures mÝnimes de seguretat i protecciˇ que han de complir les platges i zones de bany de la comunitat aut˛noma de les Illes Balears; les platges es classifiquen en risc alt, mitjÓ o baix, atenent entre d'altres, a l'afluŔncia de persones en Ŕpoques de mÓxima concurrŔncia i a l'hist˛ric d'incidŔncies registrades.

AixÝ doncs, les cinc platges catalogades amb risc alt, compten amb un servei de socorrisme en temporada estival. Els serveis que garanteixen un gaudi segur de la platja es recullen en els plans de salvament adjunts.

Les zones de bany estan catalogades amb un risc baix i disposen d'un servei de vigilÓncia dinÓmica i un procediment d'emergŔncia i evacuaciˇ.

D'altra banda es compta amb un servei de policia turÝstica encarregat especialment de la vigilÓncia de la zona costanera, tant de dia com de nit. Aquest servei, que vetlla pel gaudi dels usuaris de les platges, es desenvoluparÓ des de maig fins octubre.

DescÓrrega d'arxius

Data darrera modificaciˇ:7 de marš de 2017

Sede Electrˇnica

© Ajuntament de Palma. Plaša de Cort, 1 . 07001 Palma (Illes Balears) TelŔfon: 971225900 - 630308226