Català | Español | English | Deutsch Buscar
Canal Palma YouTube Canal Ajuntament de Palma twitter Canal Ajuntament de Palma Facebook

Inici

Cartera municipal de Serveis Socials

8 de juny de 2017

La Junta de Govern, en sessió de dia 24 de maig de 2017, amb la ratificació del Ple de 25 de maig de 2017, va acordar l'aprovació inicial de la Cartera Municipal de Serveis Socials de l'Ajuntament de Palma. 

De conformitat amb el que disposa l'article 100 del Reglament Orgànic del Ple de l'Ajuntament de Palma, es disposa de l'obertura d'un període d'informació pública i audiència als interessats de 30 dies, comptadors a partir de l'endemà de la publicació de l'anunci d'aprovació inicial en el BOIB, en el qual podran presentar les al·legacions que considerin oportunes.

Per aquest motiu, vist que aquest anunci es va publicar en el BOIB núm. 70 de 8 de juny de 2017, es procedeix a publicar el text íntegre de la Cartera Municipal de Serveis Socials de l'Ajuntament de Palma. Aquest text també està a disposició dels interessats en les dependències de l'Àrea de Benestar i Drets Socials (Avinguda Gabriel Alomar, núm. 18, 1r)

Descàrrega d'arxius

Data darrera modificació: 9 de juny de 2017

Seu Electrònica
Certificat de residència per a viatges Portal de Transparència Sol·licitud Cita prèvia El Batle Serveis atenció violència de gènere Accessibilitat Oficines d'Atenció a la Ciutadania - 010 Projectes cofinançats per Fons Europeus Perfil del contractant Factura electrònica Targeta Ciutadana Queixes i suggeriments No disposam de la informació que cercau? Podeu exercir el vostre dret d'accés, fent una petició a l'Ajuntament perquè us la faci arribar. Aquest enllaç s'obrirà en una finestra nova Oferta pública de feina Tauler d'edictes i anuncis

© Ajuntament de Palma. Plaça de Cort, 1 . 07001 Palma (Illes Balears) Telèfon: 971225900 - 630308226