Català | Español | English | Deutsch Buscar
Canal Palma YouTube Canal Ajuntament de Palma twitter Canal Ajuntament de Palma Facebook

Inici

Palma Habitada millora les garanties als propietaris per a incrementar la captació d'habitatges destinats a lloguer

15 de novembre de 2016

Noguera: "Palma Habitada és una eina útil per a donar oportunitats a la gent a accedir a un habitatge"

"Volem que els propietaris cedesquin els seus habitatges amb seguretat perquè casa meva sigui casa vostra"

Palma, 15 de novembre de 2016.- El tinent de batle de Model de Ciutat, Urbanisme i Habitatge Digne, Antoni Noguera, i el director general d'Habitatge, Francisco Cifuentes, han presentat avui les novetats del programa Palma Habitada i la campanya que amb el lema "Casa meva és casa vostra" vol incentivar la captació d'habitatges perquè es puguin incloure dins el programa i destinar-los al lloguer.

Noguera ha defensat que Palma Habitada "és una eina útil" i que ha de servir "per a donar oportunitats a la gent a accedir a un habitatge". Amb l'objectiu de captar més habitatges, s'han incrementat les garanties per als propietaris per a donar-los més seguretat en cas d'impagament o de desperfectes. "El lema 'Casa meva és casa vostra' connecta amb la seguretat que casa meva estarà ben cuidada si la cedesc a l'Ajuntament", ha afirmat Noguera.

El regidor també ha afirmat que Palma Habitada és "un programa de vocació social" i en aquest sentit l'Oficina Antidesnonaments tindrà prioritat per a accedir-hi.

Podran accedir al programa aquelles persones amb ingressos fins a 1.200 euros i el preu del lloguer màxim puja fins als 540 euros. S'amplien les característiques dels pisos que reunirà el programa per a tenir més oferta i més mercat. No s'ha marcat una xifra que es vulgui assolir de captació sinó que es pretén que aquesta sigui regular. Noguera ha recordat que "d'ençà de les retallades del PP, no hi havia un nombre significatiu de captació d'habitatges". Actualment el parc d'habitatges és del voltant de 400 d'abans que el Patronat de l'Habitatge assumís el programa, l'any 2013, i 184 de nous a partir d'aquesta data.

Descàrrega d'arxius

Data darrera modificació: 21 de novembre de 2016

Seu Electrònica
Certificat de residència per a viatges Portal de Transparència Sol·licitud Cita prèvia El Batle Serveis atenció violència de gènere Accessibilitat Projectes cofinançats per Fons Europeus Oficines d'Atenció a la Ciutadania - 010 Perfil del contractant Factura electrònica Targeta Ciutadana Queixes i suggeriments No disposam de la informació que cercau? Podeu exercir el vostre dret d'accés, fent una petició a l'Ajuntament perquè us la faci arribar. Aquest enllaç s'obrirà en una finestra nova Oferta pública de feina Tauler d'edictes i anuncis

© Ajuntament de Palma. Plaça de Cort, 1 . 07001 Palma (Illes Balears) Telèfon: 971225900 - 630308226