Català | Español | English | Deutsch Buscar
Canal Palma YouTube Canal Ajuntament de Palma twitter Canal Ajuntament de Palma Facebook

Inici

L'Ajuntament comença els tràmits per a executar el projecte de millora del camí Salard

22 de març de 2017

La Junta de Govern ha aprovat iniciar el projecte d'expropiació que permetrà dur a terme el projecte

La millora del camí Salard es finançarà per Llei de capitalitat 2016 i preveu la creació d'un itinerari ciclable

La Junta de Govern ha donat el vistiplau definitiu al canvi d'usos del solar de l'antic Parc de Bombers perquè sigui un equipament sociocomunitari

Palma, 22 de març de 2017.- La Junta de Govern ha aprovat avui iniciar el projecte d'expropiació per taxació conjunta dels terrenys ubicats al camí Vell de Sineu - camí Salard - c. Biniamar, que permetran dur a terme el projecte de millora del camí Salard. Es tracta d'un dels projectes que es finançaran a través de la Llei de capitalitat de 2016.

L'expedient d'expropiació s'inicia per ordre del gerent d'Urbanisme a sol·licitud del Departament de Mobilitat. S'expropia una superfície de 3.848,18 m2 que afecta parcialment 13 parcel·les. La valoració total dels terrenys afectats és de 89.766,39 euros, que abonarà l'Àrea de Model de Ciutat, Urbanisme i Habitatge Digne.

La millora del camí Salard preveu la creació d'un itinerari ciclable compatible amb vianants que unirà el tram del camí Salard comprès entre el carrer de Biniamar i el camí Vell de Sineu. El pressupost és de 540.000 euros. Aquesta obra permetrà connectar amb un camí segur per a vianants i ciclistes la barriada del Rafal amb Nou Llevant, tot donant continuïtat i coherència a la xarxa ciclista aprovada en el PMUS de Palma.

El procediment que es du a terme és el d'expropiació per taxació conjunta, atès que s'expropien de forma conjunta terrenys que afecten més d'una parcel·la. Aquest procediment implica una aprovació inicial, informació pública d'un mes i una aprovació definitiva. Després, l'Ajuntament ja pot signar l'acta d'ocupació i pagament, independentment que el preu just pugui ser impugnat davant el Jurat Provincial d'Expropiació Forçosa.

Parc de Bombers

La Junta de Govern ha aprovat de forma definitiva la modificació puntual del PGOU per a canviar la qualificació del solar del Parc de Bombers de Son Castelló, que passa de sistema general a equipament sociocomunitari. La petició la va fer l'Associació d'Industrials de Mallorca ASIMA. El vistiplau definitiu es farà en el proper ple de dia 30 de març.

Canvis

La Junta de Govern també ha aprovat avui el cessament de Josa Arola com a directora general de Mobilitat. El cessament ve motivat exclusivament per la necessitat de nomenar Arola com a cap del Departament de Mobilitat en règim d'atribució forçosa de funcions durant un període màxim d'un any. El novembre de 2016 la Regidoria de Funció Pública, a petició de l'Àrea de Mobilitat, va convocar un concurs per a cobrir amb caràcter d'atribució temporal de funcions la plaça de cap de Departament de Mobilitat, que va quedar desert.

Per a ocupar la plaça, i evitar així pal·liar la paràlisi del Departament, s'ha optat, com a única opció, per l'atribució forçosa de funcions a un funcionari de carrera de l'Ajuntament. Per a poder ocupar aquesta plaça, s'han de complir uns requisits, que són els següents: el funcionari ha d'ocupar la subescala tècnica superior de l'Administració especial (TAE superior) especialitat enginyer/a de Camins, Canals i Ports i tenir tres anys d'experiència en matèria de mobilitat o transports, a més del nivell C1 de català. En tot l'Ajuntament, només hi ha dos tècnics que compleixin aquests requisits, un que va declinar i Arola.

Data darrera modificació: 23 de març de 2017

Seu Electrònica
Certificat de residència per a viatges Portal de Transparència Sol·licitud Cita prèvia El Batle Serveis atenció violència de gènere Accessibilitat Oficines d'Atenció a la Ciutadania - 010 Projectes cofinançats per Fons Europeus Perfil del contractant Factura electrònica Targeta Ciutadana Queixes i suggeriments No disposam de la informació que cercau? Podeu exercir el vostre dret d'accés, fent una petició a l'Ajuntament perquè us la faci arribar. Aquest enllaç s'obrirà en una finestra nova Oferta pública de feina Tauler d'edictes i anuncis

© Ajuntament de Palma. Plaça de Cort, 1 . 07001 Palma (Illes Balears) Telèfon: 971225900 - 630308226