Català | Español | English | Deutsch Buscar
Canal Palma YouTube Canal Ajuntament de Palma twitter Canal Ajuntament de Palma Facebook

Inici

Biografia Antoni Noguera Ortega

Foto Antoni Noguera

Va néixer a Palma el 1979.

Ha desenvolupat la seva carrera professional com a educador a Serveis Socials, Casal de Joves i Servei de Vacances de l'Ajuntament de Palma. Va ser coordinador pedagògic de l'empresa Escull, tècnic de joventut del Triangle Jove i educador d'hàbits saludables (afectivosexuals i alimentaris) als instituts públics de Calvià. Actualment forma part d'un projecte empresarial de restauració, cultura i producte de la terra.

En l'àmbit associatiu, està vinculat al Moviment Escolta i Guiatge de Mallorca des de fa 14 anys i a l'Agrupament Reina Constança, situat al barri de Blanquerna, del qual és membre. Ha participat en el Consell de Joventut de les Illes Balears i ha format part de la coral Carpe Diem de Sant Josep Obrer.

Va ser regidor de MÉS per Palma a l'Ajuntament durant la legislatura 2011-2015.

Data darrera modificació:16 de febrer de 2016

Seu Electrònica
Certificat de residència per a viatges Portal de Transparència Sol·licitud Cita prèvia El Batle Accessibilitat Projectes cofinançats per Fons Europeus Oficines d'Atenció a la Ciutadania - 010 Perfil del contractant Factura electrònica Targeta Ciutadana Queixes i suggeriments No disposam de la informació que cercau? Podeu exercir el vostre dret d'accés, fent una petició a l'Ajuntament perquè us la faci arribar. Aquest enllaç s'obrirà en una finestra nova Oferta pública de feina Tauler d'edictes i anuncis

© Ajuntament de Palma. Plaça de Cort, 1 . 07001 Palma (Illes Balears) Telèfon: 971225900 - 630308226